Neat Nonsense

stories to inspire you

british colombia – Dag 1

Dag 1  15-02

Vlucht verliep soepel. Pa heeft me naar Schiphol gebracht. Ma en Ish hebben me uitgezwaaid. Van ams naar reykjavik, 4u was ok. Van Reykjavik naar Seattle, 7u, bleek dat er geen vega maal was, dus kreeg gratis een stokbrood met kaas.

Tijdens de vlucht liet een vent een scheet in mn gezicht. Weet dat hij het was, omdat hij in paniek omdraaide, een stap naar achteren, een stap naar voren deed, snel ging zitten en rood werd. Viespeuk.

Veel films gekeken en een beetje geslapen.

Bij aankomt in Seattle, een grote vega burrito gekocht. Jammie!

Vlucht naar Vancouver vertrok v/e andere gate dan op het ticket stond. Gelukkig kwam ik er net op tijd achter, 10min voor vertrek.

In Vancouver moest ik langs immigratie omdat ik een working-holiday heb. De man begreep niet meteen waarom ik deze visum heb. ‘Dus je gaat niet werken?  Waarom dan een werkvergunning vragen?’ Waarop ik droog zeg: het is een werk en vakantievergunning. Ik ga voor het vakantiegedeelte en hiermee mag ik langer dan 3maanden blijven.

Hierna verliep het vervoer naar E1949 1st ave soepel. Kwam aan bij het huis en het was al volle bak. Een huisfeest met het thema mystieke wezens. Veel elfjes gezien deze avond. 

Ik wilde eerst graag wakker blijven, was toch te moe en wilde slapen, maar zou dan op de grond moeten om later weer wakker te worden voor een normaal bed. Ik kon wachten tot 01:00u en bij de buurvrouw slapen. Ze kwam pas veel later en deed een beetje vreemd. Uiteindelijk bood de huisgenote van Sean, Tamsyl haar bed aan. Inmiddels was het al vier uur ‘s nachts. Daar gaat m’n voornemen om in het Nederlandse ritme te blijven. 

Ben snel in slaap gevallen. Schrok wel even wakker toen Tamsyl praktisch bovenop me knalde en naast me kwam liggen, maar ook zij was snel weg. Er was veel gedronken en drugsgebruik, maar de mensen zijn superaardig.

Goede binnenkomer.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

© 2023 Neat Nonsense

Theme by Anders Norén

error: Content is protected !!
en_CAEnglish (Canada)