Neat Nonsense

stories to inspire you

(Nederlands) Het weer, het strand op Krabi nov 2010

De weersvoorspellingen zijn slecht. J en P proberen een hotelnacht terug te krijgen, omdat ze een dagje eerder naar Bangkok willen in verband met dit slechte weer. We besluiten echter toch een poging te doen om naar het strand te gaan, aangezien het nog vrij zonnig is.
We halen warempel een volledig uur op het strand, waarbij ik ook nog eens voor het eerst sinds de start van mijn trip, het water inga.
Waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Ohja, ik ben nog niet echt op een mooi strand geweest. Dit water is echter heerlijk! Lekker warm. Helaas begint het te bliksemen en donderen en zijn we genoodzaakt te schuilen op een droge plek.
Tja en dan slijten we de uren door te winkelen. Winkelen maakt een vrouw toch altijd blij en verrassend genoeg Jeroen ook!
We regelen ons vervoer voor de volgende dag en hebben een relaxte avond. Ik kan me niet echt herinneren waar we het over hadden. Waarschijnlijk omdat het van die alledaagse onderwerpen zijn en je de meest kleine dingen kan bespreken. Het doet er ook niet toe, want voor mij was het belangrijker dat we de tijd samen konden doorbrengen. En ik geniet in stilte met volle teugen van hun aanwezigheid.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

© 2023 Neat Nonsense

Theme by Anders Norén

error: Content is protected !!
en_CAEnglish (Canada)